PROIECTUL RETRANS

PROIECTUL RETRANS
Municipalitatea ieșeană începe implementarea proiectul „Reabilitarea infrastructurii de transport în regiunea transfrontalieră Ungheni – Iaşi care vizează eficientizarea traficului către punctul de trecere a frontierei Sculeni”.

Scopul acestui proiect constă în dezvoltarea relațiilor economice în regiunea Iași – Ungheni prin îmbunătățirea infrastructurii de transport în zona de frontieră pentru a facilita accesibilitatea și tranzitul mărfurilor și persoanelor la punctul de frontieră Sculeni (România) – Sculeni (Moldova). Concret, cu impact deosebit pentru Parcul Științific și Tehnologic TEHNOPOLIS, se propune îmbunătățirea calității infrastructurii Parcului (parcări, trotuare, iluminat) pentru a facilita comerțul transfrontalier între Județul Iași și districtul Ungheni și pentru a spori siguranța și viteza transporturilor.

Astfel, vor fi modernizate:

-  două căi de acces cu lungimi de aproximativ 250 metri și 430 metri (asfalt, restaurare trotuar, fibră optică, rețea electrică, stâlpi de iluminat, rețea de supraveghere video);

-  parcarea pentru TIR-uri (parcare, anexă cu utilități, minicameră de așteptare, ecran video);

-  căile de acces în interiorul Tehnopolis (cu o lungime aproximativă de 1.000 metri) – asfaltare, locurile de parcare (141 locuri), trotuarele, rețeaua de supraveghere video și o clădire de 99,16 metri pătrați (inclusiv sala de mese, grupul sanitar, vestiarul și sala de așteptare pentru șoferi).

Ca rezidenți ai parcului, sunteți beneficiari ai acestui proiect și vă rugăm să vă înscrieți (1-2 persoane din cadrul firmei) în grupul țintă, precum și în echipa de supervizare și consultare, sprijinindu-ne astfel sa modernizăm infrastructura parcului. Participarea în grupul țintă nu presupune vreun efort financiar din partea firmei.

Ca simpli locuitori ai municipiului Iași vă puteți înscrie în echipa de supervizare și consultare.

Vă mulțumim anticipat pentru spiritul civic de care dați dovadă!


ec.Gabriela COMAN

Parcul Stiintific si Tehnologic TEHNOPOLIS Iasi

Secretar Stiintific/Manager de inovare
European IP Helpdesk Ambassador
Local Coordinator Enterprise Europe Network 

B-dul Poitiers, Nr. 10, Iasi 700671
Tel:      +4 0332 102 208
Fax:     +4 0332 102 108

Mobil:  +4 0733 448 000
Mail: gabi_coman@yahoo.com
gabi.coman@tehnopol-is.ro